Køb Socialt

Glad Fonden er sociale innovatører, når det handler om inklusion af medarbejdere med handicap i produktionen. 

Glad Fonden er en erhvervsdrivende fond, drevet på socialøkonomiske vilkår. Glad Fondens er en succesfuld virksomhed med 15 års erfaring – med stærke sociale værdier, der tæller mere end 300 medarbejdere på landsplan. I alle fondens virksomheder arbejder kollegaer med eller uden handicap side om side. 

Glad Fonden er drevet af en stærk idé om, at personer med handicap kan producere og bidrage til samfundet og arbejdsmarkedet. Vores mål er, at personer med handicap inkluderes på arbejdsmarkedet og får mulighed for at udvikle deres fulde potentiale.

Vi samarbejder gerne!

I Glad Fondens mange virksomheder tilbyder vi en lang række produkter og services. Inden for bl.a. kantinedrift, catering, design, tv, radio, animation og teater, som alle arbejder på markedsvilkår. Udover egne virksomheder indgår vi i partnerskaber med private virksomheder, kommuner, kultur- og uddannelsesinstitutioner og samarbejder med flere anerkendte kokke, designere og kunstnere. 

Vi har aktuelt 7 forretningsområder:

Kontakt venligst vores afdelinger for mere information, ordrer og samarbejdsaftaler:

Glad Mad

  • driver Café Glad flere steder i København og leverer frokostordninger ud af huset. Herudover står Glad Mad for kantinedrift hos erhvervskunder. Glad Mad - er sund mad lavet af gode råvarer.

gladmad.dk

Glad Medier

  • rummer de medieproducerende enheder TV, Radio, Animation og Web. Her produceres programmer og indslag til vores landsdækkende sendeflader, hjemmesiden og sociale medier. Glad Medier rummer også Glad Production, der producerer for eksterne kunder bl.a. DR, TV2 og Radio24syv.

tv-glad.dk

Glad Design

  • laver grafiske løsninger, illustrationer og design til tøj, rum, tekstiler, møbler og tryksager. Glad Design genkendes på de farvestrålende, sanselige og rå illustrationer, der er impulsive og uden filter.

gladdesign.dk

Glad Teater

  • spænder fra det eksperimenterende performanceunivers til gensyn med klassiske fortællinger i former. Med unikke skuespillere og deres særegne fortolkninger, fortæller Glad teater nyskabende og tankevækkende historier på scenen. Glad Teater producerer både stationære teaterforestillinger og turnéforestillinger til ind- og udland samt film og events.

gladteater.dk

​Glad Fagskole

  • udbyder den 3 årige ungdomsuddannelse (STU) for unge med handicap, med særlig fokus på udvikling af faglige kompetencer hos eleverne. Skolen er toneangivende indenfor afsøgning og udvikling af uddannelsesmuligheder for målgruppen.

gladfagskole.dk

Glad Zoo

  • er en zoologisk have og et formidlingscenter, kendetegnet ved den personlige formidling af viden om dyrene. Gennem et samarbejde med Glad Fagskole indgår Glad Zoo også i uddannelsen af unge på særlige vilkår (STU). Glad Zoo har over 80 forskellige dyre- og fuglearter, en skoletjeneste og rovfugleopvisning.

gladzoo.dk

Glad Erhverv

  • Tilbyder individuelt tilrettelagte afklarings- og opkvalificeringsforløb i tidsvarende moderne virksomheder såvel internt som eksternt til personer med nedsat funktionsevne. Vi har fokus på den faglige stolthed og medejerskabet - et arbejdsfællesskab, der bygger på ligeværd, hvor medarbejdere med handicap, arbejder side om side med personer uden handicap.