Ny praktikant

Vil du være vores nye kollega?

I Glad Fonden glæder vi os til at byde dig velkommen som vores nye kollega. Hos os kan du se frem til at møde mennesker, der alle brænder for det, de laver og som gerne vil lære fra sig.

Vi tager hånd om hinanden. Hvis du har brug for det har du også mulighed for at få socialpædagogisk støtte og en mentor, som kan hjælpe, støtte og vejlede dig, mens du er i et forløb hos os.

Vi kan en masse ting, som vi godt vil lære dig. Der er mulighed for at arbejde med mange faglige områder indenfor forskellige former for produktion til kontor- og servicesarbejde, køkken- og caféarbejde. Vi vil også lære dig hvordan man begår sig på en arbejdsplads, hvordan man omgås og taler til hinanden, holder møder, laver aftaler, lægger planer og udvikler arbejdet sammen med kollegaerne, så man har det rart og føler og ved, at man gør gavn og er en del af et fælleskab.

Ud over det daglige arbejde i Glad Fonden vil vi løbende snakke med dig om hvad du er god til og hvad du skal blive bedre til og hvordan vi sammen med dig kan få det til at lykkes.

Glad fonden er en levende arbejdsplads, der er dynamisk, moderne og levende. Vi forventer at du arbejder det bedste du kan - så skal vi nok hjælpe dig med at komme igang og finde på noget meningsfyldt at lave, som du vil blive glad for.