Glad som praktiksted

Glad som praktiksted

Glad Fonden er en vækstfokuseret virksomhed, der uddanner og ansætter mennesker med og uden handicap til at producere serviceydelser, produkter, kulturoplevelser samt indhold til forskellige medier af en kvalitet, der kan konkurrere på markedsvilkår.

Vi eksisterer for at gøre op med mange års misforstået omsorgskultur og i stedet give handicappede ytringsfrihed og mulighed for at bidrage til samfundet i fondens egne såvel som andre virksomheder.

Det gør vi ved at identificere hver enkeltes faglige potentiale og give alle mulighed for at udnytte deres talent.

Hvad kan du lave i GLAD?

Glad Mad

Kan du li’ at lave mad, og kan du tåle duften i bageriet? I Glad Mad satser vi på årstidernes udvalg og det sunde måltid. Maden er lavet fra bunden af økologiske råvarer. Vi laver både klassiske retter og retter, hvor råvarerne er sat sammen på nye måder. Glad Mad driver både kantinen her i huset på Rentemestervej, flere cafeer og vi laver mad til arrangementer ud af huset. 

I Glad Mad er der arbejdsfunktioner indenfor Café- og Kantineområdet: Planlægning og indkøb, produktion, tilberedning og servering, kostplanlægning og økonomistyring, rengøring, vedligeholdelse, caféarbejde, servicering, hygiejne mm. www.gladmad.dk

Glad Medier

Drømmer du om at blive studievært, reporter eller arbejde med teknikken bag en medieproduktion? Vi producerer tv, radio og animation til public service og kommercielle kunder. Vi har bl.a. lavet præsentationer af virksomheder og indslag til tv-børnekanalen Ramasjang i Danmarks Radio. 

I Glad Medier indgår TV-Glad, radio, animation og web produktion med hver sin egen medieproducerende redaktion. Foruden at producere programmer og indslag til TV og radio, produceres ligeledes materiale til private kunder. www.tv-glad.dk